Ascensiune importantă pentru două dintre jucătoarele de tenis din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Noul clasament WTA publicat luni confirmă poziţia de lider ocupată pentru a şasea săptămână consecutiv de Simona Halep, dar şi salturile performerelor săptămânii trecute, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu.

Simona Halep este lider mondial pentru a şasea săptămână consecutivă. A doua româncă în clasament este Sorana Cîrstea, care se menţine pe 37. Aceasta e urmată de Irina Begu, care a rămas pe 43 în lume. Mihaela Buzărnescu, finalistă a turneului ITF de la Tokyo, a făcut un salt de 4 locuri şi e în premieră în Top 70 mondial. Ea ocupă acum poziţia 68.

Campioană la Limoges, turneu WTA de categoria 125.000 de dolari, Monica Niculescu a făcut un salt important, de 22 de locuri. Ea a acum pe 78 în lume şi nu mai poate rata prezenţa între primele 100 de jucătoare ale lumii la finalul anului.

 Avem 9 românce în Top 200

Prima româncă din afara Top 100 este Ana Bogdan, căreia semifinala jucată la Hua Hin i-a adus un salt de 4 locuri, până pe 111 în lume. E urmată de Alexandra Cadanţu, care a coborât 7 poziţii, până pe 158, de Patricia Ţig, care a coborât de pe 175 pe 180, şi de Alexandra Dulgheru, care a rămas pe 193.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite