AS Roma îi vrea pe Nani şi Maicon, dar îl poate pierde pe Daniele De Rossi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maicon a mai jucat în Italia la Inter
Maicon a mai jucat în Italia la Inter

AS Roma e interesată să îi aducă pe Nani şi pe Maicon în această vară, cu preţul lui De Rossi care ar putea pleca la Chelasea.

În presa engleză au apărut informaţii conform cărora cei de la AS Roma îl doresc pe Nani. Se pare că un oficial al clubului a zburat astăzi către Anglia pentru a deschide negocierile pentru jucătorul portughez care mai are doar un an de contract. Mijlocaşul de 26 de ani a adunat, din 2007 cand a venit de la Sporting Lisabona, 133 de apariţii la Manchester.În cursa pentru transferul lui Nani s-au mai înscris Juventus, Monaco şi Napoli.
O altă mutare pe care o pregăteşte echipa din Roma este aducerea lui Maicon de la Manchester City. Italienii vor să întărească defensiva pe partea dreaptă, aşa că transferul fundaşului brazilian pare o soluţie valabilă. ”Cetăţenii” plănuiesc o politică drastică de vânzări, Maicon fiind şi el pe lista celor vizaţi, mai ales că ultimul sezon i-au adus doar nouă apariţii fundaşului lui City.Ziarul italian ”Gazzetta dello Sport” speculează că Maicon ar putea intra într-o afacere de schimb cu Osvaldo.
Afacerile dintre Roma şi Chelsea ar putea culmina în această vară prin transferul lui De Rossi. Preşedintele Romei, James Pallota, a fost dezamăgit de eşecul echipei de a se califica în competiţiile europene în acest an şi a decis că nimeni nu are siguranţa că rămâne la club. ”Toată lumea este de vânzare”, a declarat Pallota. Aşadar, pentru suma de 12 milioane de euro, Mourinho ar putea să-l aibă pe De Rossi în lot începând cu această toamnă.
Ultima achiziţie a clubului londonez este olandezul de 20 de ani, Marco van Ginkel, transferat astăzi de la Vitesse. Mijlocaşul de 20 de milioane de euro se laudă cu 18 goluri în cele trei sezoane de când activează în prima ligă olandeză.

Ronaldo plânge după Manchester United
Cristiano Ronaldo a declarat într-o conferinţă de presă în Singapore că ar vrea să se întoarcă la Manchester United.Plecat într-o vizită cu propriul PR în Singapore, Cristiano Ronaldo a lăsat o poartă deschisă pentru revenirea la Manchester. Deşi se declară mulţumit că joacă la Real Madrid, spune că îi lipseşte fotbalul englez.
”Îmi lipseşte fotbalul englez. Pentru mine, a fost una dintre cele mai bune perioade cea de la Manchester United. Toată lumea ştie că este un club care se află încă în inima mea şi chiar îmi lipseşte. Dar acum, viaţa mea este în Spania. Mă bucur că joc acolo.”, a declarat Cristiano Ronaldo.
Portughezul a avut 196 de apariţii în tricoul lui Manchester de-a lungul a şase sezoane, între 2003 şi 2009, marcând 84 de goluri pentru englezi.

Rusescu poate deveni noul erou al Sevilliei
Sevillia e pe care să-l vândă pe Alvaro Negredo lui Manchester City, aşa că Rusescu poate deveni atacantul de bază al echipei.Vânzarea lui Carlos Tevez la Juventus a făcut-o pe Manchester City să îşi dorească un nou atacant, care se pare că va fi Alvaro Negredo de la Sevillia. Ziarul englez „Sky Sports” a confirmat zvonurile apărute despre transferul atacantul de 27 de ani. Ulterior, presa spaniolă a confirmat şi ea viitorul transfer, vehiculând suma de 28 de milioane de euro.
Pentru Raul Rusescu, plecarea lui Negredo ar fi o veste bună, pentru că astfel ar putea deveni titular pe postul de atacant al Sevilliei. Românul a venit în această vară la clubul spaniol pentru suma de 2.5 milioane de euro, după două sezoane petrecute la Steaua, unde a marcat 34 de goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite