„Arena Naţională“ a ajuns „raiul“ hoţilor. Ipoteză şocantă despre schimbările dese de gazon: „Obiectivul de bază e furăciunea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazon distrus
Gazon distrus

Steaua va întâlni, joi seară, Ajax pe un stadion care a costat 230 de milioane de euro, dar al cărui teren e o ruşine. Cifrele sunt incredibile: din septembrie 2011, de când s-a inaugurat, „Arena Naţională“ a găzduit 43 de meciuri, iar covorul de iarbă a fost schimbat de patru ori. Văzând această situaţie aberantă, un parlamentar a făcut o serie de dezvăluiri.

În ultimele trei luni, de când fotbalul a intrat în „hibernare“ la noi, nimeni n-a avut grijă de gazonul „Arenei Naţionale“. Pentru a proteja ce a mai rămas din iarbă, steliştii s-au antrenat, miercuri, în Ghencea. Ajax a efectuat şedinţa de pregătire pe „Arena Naţională“, iar olandezii au fost oripilaţi de ce au văzut.

„După ce au plătit 235 de milioane în august 2011, românii se confruntă cu aceleaşi probleme. În 18 luni au schimbat de patru ori suprafaţa de joc. Ultimul gazon, instalat în septembrie 2012, e mizerabil. Multe părţi au doar pământ, nu mai există iarbă“, au relatat jurnaliştii batavi.

Acum, senatorul Dumitru Pelican a răbufnit şi el din cauza acestei situaţii.

Ce a spus?

„Chiar sîntem luaţi de proşti? Cum să schimbi gazonul de patru ori şi să cheltuim bani publici fără noimă. Câte 300.000, câte 400.000 de euro. Pot să mă gândesc că cineva acceptă deliberat să se schimbe des terenul tocmai pentru că ar putea avea anumite interese? Cu tot respectul pe care îl am pentru oamenii din Primăria Capitalei, trebuie să raspundă! Sunt şmecheri? Nicaieri în lume nu se întâmplă aşa ceva! Ce ascundeţi, domnilor de la Primărie? Aceşti golani au impresia că sunt nişte politicieni, dar obiectivul lor de bază este furăciunea. O spun public, pentru că poate aşa îi trezim pe cei de acolo. Sunt două variante aici. Ori e prostie, ori e rea intenţie. Sau, a treia variantă, câte puţin din fiecare“, a spus Dumitru Pelican la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite