Anunţ senzaţional făcut de preşedintele Realului: ce decizie a luat Florentino Perez, după câştigarea Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Galacticii“ au cele mai multe finale câştigate din istorie, 12 din 15, iar şeful madrilenilor s-a hotărât să risipească orice dubiu în privinţa unui subiect de mare interes.

Acum patru săptămâni, presa spaniolă scria despre intenţiile lui Florentino Perez de a găsi un înlocuitor pentru Zinedine Zidane.

Între timp, francezul de 44 de ani nu doar că a câştigat campionatul după cinci ani pentru madrileni, dar şi a devenit primul antrenor din istorie care a cucerit Liga Campionilor doi ani la rând.

Impresionat de performanţele fostului jucător al Realului, Florentino Perez a anuţat după finala câştigată la Cardiff că Zidane are un contract pe o perioadă nedeterminată.

„Zidane poate rămâne pentru întotdeauna la Real. Orice suporter al Realului se mândreşte cu el. El a venit la Madrid în 2001 şi a crescut nivelul echipei. Era cel mai bun fotbalist al lumii la vremea respectivă. Acum, Zidane e cel mai bun antrenor al lumii. El conduce echipa de doar 17 luni, însă a reuşit să facă tot ce şi-a propus“, a declarat Perez.

Zidane: „Nu sunt cel mai bun din lume“

La conferinţa de după meci, tehnicianul francez a fost chestionat despre afirmaţia făcută de şeful său.

„Nu, nu cred. Nu sunt cel mai bun antrenor din lume. E clar că voi rămâne la Real Madrid“, a spus Zidane. El a comentat şi faptul că nu prea s-a manifestat la reuşitele formaţiei sale în finala de la Cardiff.

„În interior, sunt foarte bucuros. Poate că nu se citeşte pe faţa mea, însă am avut un sezon de vis. Cu colectivul care e aici, putem obţine orice performanţă. Întreg clubul trebuie felicitat pentru acest rezultat“, a spus Zidane. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite