Antrenorul lui Juventus: „Bayern este favorită să câştige Champions League“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce echipa sa a fost învinsă marţi de Bayern München în turul sferturile Champions League, antrenorul lui Juventus Torino este de părere că bavarezii sunt favoriţi pentru câştigarea celui mai râvnit trofeu european în rândul cluburilor de fotbal.

Antonio Conte s-a recunoscut învins şi a declarat la finalul meciului pierdut de Juventus că Bayern este favorită pentru cucerirea trofeului Champions League: „Trebuie să îl felicit pe Jupp Heynckess, dar şi pe echipa sa, pe care o consider foarte bună. Bayern este o super-putere şi e favorită pentru câştigarea Ligii, alături de Barcelona şi Real Madrid. A jucat la capacitate maximă, evoluează cu multă pasiune. Am avut sentimentul că vor să se revanşeze pentru finala pierdută împotriva lui Chelsea“.

Unul dintre cei mai longevivi jucători de la Juventus, Giorgio Chiellini, speră la reîntoarcerea rezultatului în manşa secundă a sferturilor Champions League: „Ştiam că va fi un meci greu pentru noi. Bayern a jucat cu un calm incredibil, dar speram la un rezultat mai bun. Mai sunt încă 90 de minute din acest meci, iar în retur va trebui să jucăm cu mai multă intensitate, aşa cum a au făcut-o ei acum“. Bayern a învins-o marţi pe Juventus (2-0) în turul Champions League disputat pe teren propriu, cele două goluri ale partidei fiind înscrise de Alaba (1') şi Müller (63').

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite