Ana Bogdan şi-a îndeplinit un vis: "Tot anul 2017 am alergat după el şi parcă nu îmi era destinat mie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Bogdan a reuşit una dintre cele mai mari surprize de la Australian Open, eliminând-o pe Kristina Mladenovici, o jucătoare clasată cu 90 de locuri înaintea ei.

Ana a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-3, pe jucătoarea din Franţa, locul 11 mondial, iar această victorie o va propulsa în Top 100 WTA. 

"Este un obiectiv îndeplinit şi un vis pe care jucătoarea din Sinaia l-a urmărit de mult timp. Tot anul trecut am alergat după el şi mereu când mă apropiam îl ratam. Ba 104, apoi 107, nu ştiam ce se întâmplă. Acum sunt liniştită, deja mă gândesc să termin anul între primele 80 d ejucătoare. Nu e neapărat un obiectiv, dar încrederea aduce rezultate. Mă simt bine, mă simt mai puternică şi fizic şi mental. Am căpătat mai mult echilibru şi sunt liniştită. Am făcut o bună pregătire cu Monica Iagăr, fostă campioană europeană la atletism", a spus Ana Bogdan după meci.

În turrul II, ea va juca împotriva jucătaorei Yulia Putintseva, din Kazahstan, locul 54 WTA, Putintseva este probabil cea mai mică jucătoare din circuit, având o înălţime de numai 1,62 metri. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite