Alibec a ieşit cel mai şifonat după Euro 2016: Şumudică i-a prezentat situaţia medicală şi a anunţat când va reveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentat în repriza a doua a meciului cu Albania, cel mai important fotbalist de la Astra Giurgiu a primit verdictul medicilor.

Denis Alibec a prins lotul pentru Euro 2016 cu mari speranţe, după un sezon excelent în Liga I, însă turneul din Franţa s-a încheiat prost pentru vârful de 25 de ani.

Mai întâi, el s-a accidentat în partida cu Albania şi a părăsit terenul pe targă, apoi a fost pus la zid de fostul selecţioner, Ladislau Boloni, pentru ca acum să se stabilească perioada în care va lipsi de pe gazon.

„Alibec are ceva desprins pe ligamentul colateral intern, dar am înţeles că în şapte săptămâni poate fi pe teren. Asta mi-au spus doi medici diferiţi, acelaşi diagnostic. A făcut RMN, are piciorul imobilizat într-o orteză, iar după două săptămâni va începe recuperarea, apoi uşor-uşor alergările. Pentru el e ca o perioadă de vacanţă, eu oricum îi dădeam vacanţă, problema e că, după aia, va trebui să lucreze şi pentru recuperare, tonifiere. Va pierde, probabil, din masa musculară cu orteza aia. 

Doctorii mi-au spus că la cel de-al doilea tur preliminar, playoff-ul Ligii Campionilor sau Europa League, va putea juca, asta însemnând că va reveni în jurul datei de 16 - 17 august“, a spus Şumudică la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite