Adrian Mutu îl ia la mişto pe Victor Piţurcă: “Dacă eram convocat, ar fi fost 50.000 de oameni pe Arena Naţională!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu încă nu s-a împacat cu ideea că nu a fost convocat de Victor Piţurcă pentru "dubla" cu Ungaria şi Turcia şi l-a înţepat din nou pe selecţioner pentru că nu a apelat la serviciile sale.

Adrian Mutu se află în conflict deschis cu Victor Piţurcă. Cum pâinea şi cuţitul se află în mâinile selecţionerului, Mutu trebuie să se supună deciziei antrenorului de a nu-l convoca sub tricolor pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia. Cu toate acestea, atacantul lui Ajaccio l-a atacat din nou pe Piţurcă pentru alegerea făcută, făcând referire la succesul la public al naţionalei cu el în teren contra Ungariei şi Turciei.

"25.000 de bilete vândute! Dacă eram eu şi voi pe stadion, erau deja 50.000... de aia mor unii, pentru că eu vă am pe voi, ei nu!!", a scris Mutu pe un site de socializare, vizându-l în primul rând pe Piţurcă şi apoi pe oficialii FRF, care îi acordă susţinere necondiţionată selecţionerului.

Selecţionerul a susţinut în repetate rânduri că vârsta înaintată a lui Mutu, 34 de ani, este un motiv pentru care atacantul nu mai este convocat, în timp ce jucătorul lui Ajaccio crede că încă nu şi-a spus ultimul cuvânt la naţională. Potrivit apropiaţilor celor doi, atâta timp cât Piţurcă va fi la cârma primei reprezentative, Mutu nu va mai fi convocat sub tricolor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite