Adrian Mutu aduce un indian la Dinamo! Cine ar putea fi noul patron al echipei din Ştefan cel Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo ar putea fi preluată în scurt timp de o companie al cărei proprietar este un om de afaceri indian, apropiat al lui Adrian Mutu.

"Negoiţă este într-o negociere foarte înaintată cu CEO-ul unui grup. Este vorba de un conglomerat financiar. Sunt la detalii acum şi eu m-aş bucura pentru Dinamo. Este adus de mine, e în România de mai mult timp. Are afaceri în mai multe domenii.

Sunt discuţii, dar aceste nu se fac de pe azi pe mâine. Cei doi speră să găsească o soluţie bună pentru toată lumea. Se lucrează! Dinamo ar avea mult mai mulţi bani, putere, să fim la acelaşi nivel cu Steaua. Asta este bine şi pentru Steaua! Când eşti singur, cât eşti de bun? Am trage în sus şi celelalte echipe. M-aş bucura pentru Dinamo, pentru că vom trece la un alt nivel.", a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport Matinal.

Indianul de care vorbeşte Mutu este Sanjeev Kumar, directorul grupului de companii Delamore & Owl, care are sediul la Londra, scrie digisport.ro. Pe site-ul oficial al companiei, posibilul viitor investitor de la Dinamo este prezentat ca un om care are afaceri în peste 30 de ţări, care a cucerit premii precum "Who's Who of Britain's Young Entrepreneurs". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite