Reghecampf spune adio Stelei! Soţia antrenorului confirmă faptul că liderul trebuie să-şi caute un alt tehnician

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghe are şanse mici să continue la Steaua
Reghe are şanse mici să continue la Steaua

Acum mai puţin de o lună a apărut zvonul conform căruia Laurenţiu Reghecamp s-ar fi înţeles cu FK Krasnodar, pentru un contract din vară.

Tehnicianul de 37 de ani n-a infirmat, spunând doar că deocamdată n-a semnat nimic. Apoi a revenit la problemele sale de la Steaua. Soţia lui Reghe, Ana Maria Prodan a dat de înţeles însă că zilele lui Reghecanmpf la Steaua sunt numărate şi că la finalul sezonului acesta va pleca din Ghencea

. "Mă rog la Dumnezeu ca soţul meu să prindă un contract bun în străinătate ca să plecăm şi să scăpăm de toate nenorocirile de aici! E mai uşor pentru cei care au reuşit aici să continue în altă parte. Îmi pare atât de rău că Steaua, la nivelul ăsta, joacă într-un campionat atît de murdar. Nu mai suport atâta golănie! Aici este un mediu putred de la rădăcină, la noi sunt numai infractori care fac mişto pe la televiziuni. Cînd îl vezi pe Halagian cu câtă nonşalanţă vorbeşte despre blaturi şi reciprocităţi şi despre ce făcea el cu Jean Pădureanu, că se uita portarul în tribună după gagici, îţi vine să laşi totul şi să pleci. Nu mai văd nici o ieşire. Sistemul e mort de la A la Z", a spus Ana la Sport Total FM.

 Ea crede că tot din cauza mizeriei diun fotbalul românesc Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Mircea Rednic ori Dorinel Munteanu nu mai vor să antreneze în ţară: "Au ales banii, dar şi demnitatea"

"Există oferte pentru Laur. Telefoanele sună din toate părţile pentru că a muncit serios şi a avut rezultate la Steaua"

Ana Maria Prodan, soţia lui Reghecampf

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite