adidas a lansat cele mai uşoare ghete din istorie. Doar 299 de perechi se vor găsi în toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

adidas a schimbat din nou istoria în lumea fotbalului prin lansarea celui mai uşor model de ghete din toate timpurile, adizero 99gr.

Prezentate ca un prototip în cadrul adidas Innovation Lab din 2013, adizero 99gr este primul produs care este lansat sub umbrela noului segment adidas Football “Limited Collection” (Colecţie Limitată). Produsele de încălţăminte ce vor fi incluse în gama “Limited Collection” vor fi lansate doar într-un număr limitat de perechi şi vor reprezenta nivelul de top al inovaţiei în cadrul adidas Football sau în proiectele de colaborare.

Noul model adizero 99gr reprezintă un pas revoluţionar în tehnologie şi în inovaţia unui produs destinat fotbalului. Gheata de fotbal este concepută pentru a îi face pe jucători mai rapizi şi mai uşori, oferindu-le astfel un avantaj, atât fizic cât şi psihic pe teren.

Gheata adizero 99 gr are un design atractiv şi a fost supusă la numeroase teste de rezistenţă, fiind creată respectând standardele de tehnologie adidas adizero, ce asigură atât rapiditate, cât şi performanţă sportivilorrespectând în acelaşi timp nivelul de protecţie necesar în timpul unui joc competitive.

Noile ghete au fost testate de diverşi jucători din întreaga lume, inclusiv de către jucători amatori, semi-profesionişti şi unii dintre cei mai buni jucători din lume, precum Karim Benzema sau David Alaba.

În episodul următor din Gamedayplus, ce va fi disponibil pe Youtube, Hazim Kulak, Product Manager în cadrul adidas a declarat despre design-ul adizero 99gr: “Tot ceea ce facem noi pleacă de la cerinţele pe care le avem din partea jucătorilor, iar reducerea greutăţii este extrem de importantă deoarece ea este o parte esenţială, ce influenţează viteza. Această reducere de greutate îi va ajută pe sportivi să performeze la cel mai înalt nivel şi,  de asemnea, întăreşte angajamentul pe care adidas l-a făcut de a se ridica la cele mai înalte stadarde ale tehnologiei în fotbal. Suntem deosebit de mândri de acest design şi credem că noul model îi va ajuta pe jucători să atingă rezultatele dorite.”

Componentele specifice modelului adizero 99gr sunt:
•  Talpă de 1 mm din poliamidă ce reduce greutatea, dar are în acelaşi timp asigură rigiditatea necesară pentru a oferi performanţă la cel mai înalt nivel.
• Învelişul superior, extrem de uşor, este fabricat dintr-un singur strat din material de plasă alcătuit din fibre de poliester.
• Crampoanele sunt aşezate într-un mod unic ce permite mişcări rapide în toate direcţiile.


Noul model adizero 99gr cântăreşte jumătate din greutatea unei ghete obişnuite şi, indiferent de condiţiile meteorologice, materialul îşi menţine greutatea de 99gr, spre deosebire de ghetele din material sintetic sau din piele care devin mai grele atunci când materialul absoarbe apă.

Ediţia limitată adidas adizero 99gr este disponibilă pentru măsura 8.5 (UK)/41 (EU) începând cu miercuri, 15 aprilie, în magazinele adidas din lume. Vor fi disponibile doar 299 de perechi la nivel global şi fiecare pereche va fi numerotată individual.

 Comunicat de presă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite