Adevărul Live: Halep a pornit ca din tun la Roland Garros. De ce şansele ei de a juca finala s-au îmbunătăţit din prima zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi antrenorul ei, Darren Cahill
Simona Halep şi antrenorul ei, Darren Cahill

A 6-a jucătoare a lumii a câştigat în timp record, în turul I, după ce, la Australian Open, furnizase surpriza negativă a întrecerii, fiind învinsă de Shuai Zhang (China) care, la vremea respectivă, ocupă locul 133 mondial.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

La Paris, Simona Halep a reconfirmat forma bună de la Madrid, acolo unde a luat trofeul. Ea a avut nevoie de doar 43 de minute pentru a trece de Nao Hibino (Japonia, 71 WTA).

Victoria Simonei a fost coroborată cu eliminarea mai multor jucătoare periculoase, patru dintre ele aflate în urna capilor de serie.

Kerber (3 WTA), Vinci (7 WTA), Errani (18 WTA), Pliskova (19 WTA) şi Lisicki (51 WTA) au fost învinse, în runda inaugurală, ceea ce înseamnă că Halep şi-a îmbunătăţit deja şansele de a avansa cât mai mult la această ediţie de la French Open.

De la ora 15.00, specialistul „Click!“ în tenis, Andrei Constantinescu, şi reporterii „Adevărul“, Adrian Epure şi Amir Kiarash, vor discuta despre posibilitatea ca Simona să ajungă în ultimul act de la Roland Garros, performanţă atinsă, în 2014, atunci când a cedat în faţa Mariei Şarapova. 

De asemenea, vor fi analizate traseele celorlalte românce aflate în concurs: Sorana Cârstea, Monica Niculescu şi Irina Begu. 

CITEŞTE ŞI:

*Surpriză uriaşă la Paris: Halep a scăpat de a doua cea mai periculoasă adversară pe care o putea întâlni în finală

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite