Acuzat de dopaj, spaniolul Rafael Nadal dezvăluie ce a folosit: „Plasmă îmbogăţită cu trombocite şi cu celule stem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal
Rafael Nadal

La doar câteva zile după ce Maria Şarapova s-a autodenunţat, spunând că afost depistată pozitiv, Rafael Nadal s-a trezit şi el implicat într-un scandal de dopaj.

Fostul ministru al Sănătăţii şi Sportului din Franţa a dezvăluit cu în 2012, Rafael Nadal a lipsit din circuit şapte luni, pentru că fusese prins dopat (vezi AICI detalii). În replică, spaniolul a infirmat această informaţie, spunând că s-a mai confruntat cu astfel de acuze. "N+am trişat niciodată. Când m-am accidentat, m-am accidentat. Nu am luat nimic pentru a -mi reveni mai repede. Sunt un tip complet curat şi nu am fost tentat niciodată să fac ceva greşit", a spus Nadal, destul de afectat de spusele franţuzoaicei. El a povestit că atunci când a avut mari probleme medicale a folosit apelat la un tratament cu plasmă îmbogăţită cu trombocite şi cu celule stem. "Nu a fost nimic interzis", a spus spaniolul. 

Mult mai virulent s-a arătat unchiul său, fostul fotbal al Barcelonei, Antonio Nadal, care a spus scurt: "Această femeie e o imbecilă! O vom acţiona în judecată"

Mildronat, medicamentul pe care l-a luat Şarapova, e fabricat şi în România. Cât costă acest drog în farmacii 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite