A venit Revelionul la machidoni după victoria Simonei: „Au tăiat capetele la vreo cinci berbeci. Grătarele ard de zor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir a povestit cum a urmărit victoria obţinută de Halep pe telefon şi a dezvăluit cum e sărbătorit succesul de către apropiaţii jucătoarei de 23 de ani.

Victoria Simonei Halep împotriva Serenei Williams a declanşat o avalanşă de reacţii în România, dar şi în presa internaţională.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a savurat şi el al doilea meci al Simonei în Turneul Campioanelor. „Eram la tribunal, iar toată lumea vorbea numai de Halep. Nici Simona nu cred că îşi imagina că o va bate în halul ăsta. N-are forţă săraca, dar are o tehnică fenomenală. O putem pune pe Simona lângă Nadia şi Ilie Năstase. Din punctul de vedere al mediatizării, îi întrece. Va deveni cel mai bine plătit sportiv din România“, a spus Dragomir la Look TV.

Acesta a vorbit şi despre modul în care victoria Simonei a fost sărbătorită în comunitatea machidonilor: „Cred că au tăiat capetele la vreo cinci berbeci, grătarele ard de zor!“.

Dragomir spune că, având în vedere forma pe care o traversează, Halep o poate învinge acum şi pe Maria Şarapova, singura jucătoare din Top 10 pe care n-a bătut-o niciodată. „Cred că Serena avea pulsul 300 la cât a fugărit-o Simona. Dacă o prinde acum, o bate şi pe Şarapova. Rezultatul e fenomenal. Toate agenţiile din lume vorbesc de România. Dar într-o săptămînă, două găsim noi ceva s-o bălăcărim“, a continuat „Corleone“.

Fostul preşedintele LPF a încheiat, amintind despre sacrificiile suportate de părinţii Simonei pentru ca fiica lor să ajungă aici: „Părinţii ei şi-au vândut casele pentru ca Simona să poată face carieră. Tatăl ei şi-a vândut averea! Dacă nu ar fi avut performanţe, ar fi rămas săraci“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite