A spus „da“ cu medalia la gât! Cerere în căsătorie chiar pe podiumul de premiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chinezii plâng de fericire
Chinezii plâng de fericire

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro oferă nu doar competiţii sportive şi întreceri aprige, ci şi momente emoţionante.

Proba feminină de sărituri în apă de la trambulina de 3 metri s-a încheiat cu o dublă a sportivelor din China, care s-au clasat pe primele două poziţii. He Zi, cea care s-a mulţumit cu argintul, a fost însă în centrul atenţiei. 

Imediat după ce a primit medalia, He Zi a avut parte de o surpriză uriaşă. În faţa podiumului de premiere a apărut iubitul ei, Qin Kai (medaliat şi el la Rio, tot la sărituri în apă), care a îngenuncheat cu o cutiuţă roşie în mână, alături de un trandafir de aceeaşi culoare. Bineînţeles, a fost vorba de o cerere în căsătorie inedită a sportivului chinez de 25 de ani. Emoţionată şi cu lacrimi în ochi, He Zi (30 de ani) a acceptat propunerea cu o îmbrăţişare îndelungă. 

„Nu ştiam nimic şi nici nu mă aşteptam să mă mărit atât de repede. L-am văzut după-amiaza repetând ceva cu voce tare, l-am întrebat ce face şi mi-a răspuns că fredonează o melodie”, a mărturisit apoi fericita chinezoaica. „Nu mai ştiu exact care au fost cuvintele lui. Cel mai mult m-a atins spunând că vrea să fie terorizat de mine toată viaţa”, a completat He Zi.

Cine e sportiva care şi-a dat afară colega de cameră pentru a face sex înainte de concur la Rio

Ce îşi reproşează Cătălina Ponor după ce a terminat doar pe locul 7 în finala de la bârnă

Mesajul lui Marian Drăgulescu după ce a ratat la mustaţă medalia olimpică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite