A început Cupa “Hagi Danone” – cea mai mare competiţie din România dedicată copiilor cu vârste între 10 şi 12 ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai talentaţi copii la fotbal din România continuă să creadă în visul lor! Fundaţia «Gheorghe Hagi», împreună cu Danone România, dezvoltă parteneriatul început în 2010 şi organizează în acest an cea de-a patra ediţie a Cupei Hagi Danone, cea mai mare competiţie de fotbal din România, dedicată copiilor cu vârste între 10 şi 12 ani.

Cupa Hagi Danone 2013 a început sâmbătă, la Cluj, şi este o competiţie dedicată echipelor de club din România. Câştigătoarea din acest an va fi recompensată cu trofeul Cupei «Hagi Danone» şi va reprezenta România la Finala Internaţională Danone, de la Londra, în septembrie.
Ambasadorul competiţiei va fi şi în acest an Gheorghe Hagi. “Regele” fotbalului românesc, împreună cu Danone România, îi încurajează pe copii să devină campioni şi îi vor îndruma să-şi pună în valoare calităţile cu ajutorul unei alimentaţii echilibrate şi a unei vieţi sănătoase, bazate pe sport.
«Pentru mine este o plăcere şi o mândrie să văd că în fiecare an sunt copii talentaţi, dornici de afirmare, care vin să joace fotbal cu zâmbetul pe buze. Această competiţie le dă şansa copiilor să arate ce pot şi să realizeze că îşi pot urma, cu adevărat, visul: acela de a deveni fotbalişti. La fel am început şi eu, iar Cupa Hagi Danone poate fi exact locul de afirmare de care au nevoie.», a declarat Gheorghe Hagi, ambasadorul Cupei Hagi Danone.
La Cupa Hagi Danone 2013 participă campioana fiecărui judeţ şi cea a Capitalei. Acestea se întâlnesc în cadrul a şapte turnee zonale, câştigătoarele acestora calificându-se la Turneul Final, alături de echipa campioană en-titre, Atletico Arad.Cupa ”Hagi Danone” este parte integrantă a turneului de fotbal Danone Nations Cup, destinat copiilor între 10 şi 12 ani, şi organizat de grupul Danone din anul 2000. La nivel mondial, Danone Nations Cup este cea mai importantă competiţie fotbalistică pentru copii sub 12 ani, susţinută de FIFA. Câştigătoarea Cupei ”Hagi Danone” va reprezenta România la Finala Internaţională Danone, la care vor participa 32 de ţări. În toamnă, în Marea Britanie, campionii noştri se vor întâlni cu marele fotbalist francez Zinedine Zidane, ambasadorul Danone Nations Cup.

Informaţii şi fotografii oficiale vor fi disponibile pe site www.cupahagidanone.ro şi pe pagina de Facebook a competiţiei https://www.facebook.com/CupaHagiDanone.Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite