A calificat-o deja pe Şahtior în primăvara Ligii, dar nu se predă. Ce promite Mircea Lucescu pentru meciul cu Porto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea suferită de Şahtior Doneţk cu Athletic Bilbao, scor 0-1, Mircea Lucescu a explicat cauzele eşecului suferit de elevii săi şi a făcut o promisiune pentru ultimul meci din grupe, cel din deplasare, cu FC Porto.

Vizibil iritat din cauza înfrângerii suferite de echipa sa, Mircea Lucescu a felicitat pe Bilbao pentru succesul de la Doneţk, scor 1-0 şi a explicat de ce elevii săi au pierdut o partidă pe care au avut-o în mână. "Felicitări adversarilor pentru joc şi victorie. Jucătorii mei au fost relaxaţi, deoarece ştiau că sunt calificaţi după victoria celor de la FC Porto. Athletic Bilbao a fost echipa mai motivată, a pus presiune şi ne-a forţat să jucăm cu baloane lungi. Spaniolii au avut o bună tranziţie din apărare în atac. Terenul nu a fost foarte bun şi asta ne-a împiedicat să ne punem în valoare calităţile.

Am făcut o eroare şi am primit gol. În general, rezultatul se datorează greşelilor noastre şi mai puţin eforturilor celor de la Bilbao. Tactica lor nu ne-a surprins, la acest nivel este greu să aduci ceva nou. Altul ar fi fost rezultatul dacă deschideam noi scorul. Alex Teixeira a avut o ocazie mare în prima repriză şi dacă înscria acolo câştigam cu 3-0", a spus Lucescu pentru site-ul uefa.com, citat de Mediafax.

Chiar dacă Şahtior este deja calificată în optimile Ligii Campionilor, Lucescu dă dovadă că respectă spiritul competiţiei şi promite că echipa sa nu va juca cu rezervele ultimul meci din grupe. 
"Mai avem un meci în grupă, la Porto, dar rezultatul nu mai este important. Dar este vorba de Liga Campionilor şi vor respecta competiţia. Nu voi folosi rezervele la Porto, cei mai în formă jucători vor intra pe teren", a mai precizat Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite