Şobolan mort pus în vestiarul oaspeţilor! Gest extrem al unei echipe din secuime, la un meci cu o rivală de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rivalitatea sportivă dintre două cluburi importante din sportul românesc a intrat într-o zonă periculoasă şi imprevizibilă.

La meciul de hochei pe gheaţă dintre Progym Gheorghieni şi Corona Braşov, oaspeţii au găsit în vestiarul lor un şobolan mort, lângă câteva bucăţi de slănină şi un carton pe care scria Pire, porecla unui jucător de la Corona, alături de numărul lui de pe tricou. 

"Clubul nostru îşi exprimă indignarea faţă de un eveniment reprobabil, care nu-şi are loc în niciun domeniu, cu atât mai puţin în lumea sportului, unde ar trebui să predomine respectul, noţiunea de fair-play Sperăm că atât conducerea clubului Progym, cât şi Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor astfel de situaţii jenante pentru hocheiul românesc", a declarat Emilian Cernica, oficial de la Corona Braşov, potrivit Mediafax. 

Informaţia a fost confirmată şi de oficiali din tabăra clublui Progym, care nu exclud însă o înscenare.

"Sigur că nu pot fi de acord cu aşa ceva, un lucru condamnabil. Din păcate, nu am reuşit să identificăm autorul, chiar dacă m-am gândit la toate variantele posibile, inclusiv la cea a unui autoatac, a înscenării", a declarat un oficial de la Gheorghieni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite