Şi-a făcut planul pe 2017: ce vrea să schimbe Simona Halep începând cu sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a încheiat anul acesta la fel ca cum l-a încheiat şi pe 2015: cu o eliminare din faza grupelor de la Turneul Campioanelor.

Simona n-a câştigat mult visatul Grand Sam nici în 2016, însă are de gând să vină c ceva în plus pentru sezonul următor: "Voi lucra să fac câteva modificări. Voi încerca să fiu mai puternică şi să mă mişc mai bine pe teren. Acestea sunt planurile mele, voi încerca să mă refac şi apoi mă voi apuca de treabă", a declarat Halep.

Mai mult de atât, australianul Darren Cahill i-a propus, iar românca a fost de acord, să renunţe la stagiul de pregătire de la Poiana Braşov, la antrenamentele la 0 sau -5 grade, în condiţiile în care primele turnee ale anului se joacă la Antipozi, pe temperaturi care pot ajunge la 35-40 de grade. Halep îşi va face pregătirea de iarnă la Adelaide, în Australia: „Nu ştiu când voi pleca în Australia. Planul e să plec devreme acolo. Vreau să schimb ceva în pregătire. Am luat această decizie pentru a mă obişnui cu vremea şi timpul de acolo, pentru turneul de la Shenzen şi pentru Australian Open. Înainte să plec eu în Australia, va veni Cahill în România", a spus Halep după meciul pierdut în faţa Dominikăi Cibulkova.

În ceea ce priveşte echipa de Fed Cup, Halep va avea un nou căpitan-nejucător, pe Ilie Năstase, care îşi va intra în rol în meciul cu Belgia, din februarie, care va avea loc în Sala Polivalentă din Bucureşti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite