Începe ultimul mare tur ciclistic al sezonului. Vuelta e live pe Eurosport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turul Spaniei e spectaculos
Turul Spaniei e spectaculos

Începând cu 20 august, fanii ciclismului îi vor putea urmări LIVE pe Eurosport 1 pe cei mai în formă rutieri din acest sezon pe parcursul a 3.277,3 km.

Nairo Quintana, Alberto Contador, Esteban Chaves şi proaspătul câştigător al Turului Franţei, Chris Froome, sunt doar câţiva dintre cicliştii care vor lua startul din Ourese, în cea de-a 71-a ediţie a Turului Spaniei. 

Competiţia rămâne deschisă până la finalul de pe 11 septembrie din Madrid, însă nu putem ignora numele mari care participă la Turul Spaniei cu ochii pe trofeu. Va câştiga Chris Froome al doilea Mare Tur din acest an sau Alberto Contador va deveni campion în ţara sa pentru a patra oară în carieră, după victoriile din 2008, 2012 şi 2014? Îşi va lua revanşa Nairo Quintana pentru prestaţia din Turul Franţei? Vom asista la o mare surpriză şi vom avea un câştigător dintre outsideri? 

Chris Froome va fi sprijinit şi de această dată de colegii săi de la echipa Sky: Ian Boswell, Michal Golas, Pete Kennaugh, Christian Knees, Leopold Konig, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa şi Salvatore Puccio. 

22 de echipe vor lua startul, iar dintre acestea nu vor lipsi nume importante ale ciclismului mondial precum Movistar, Etixx-Quick Step şi BMC Racing Team. Rutierii vor participa la 21 de etape: 7 de plat, 12 de deal şi munte, una de contratimp individial şi una de contratimp pe echipe. 

Cursa va fi cu atât mai spectaculoasă, cu cât, în acest an, a fost introdusă căţărarea Col d’Aubisque, cunoscută fanilor Turului Franţei. Pe Eurosport 1, prietenii ciclismului nu ratează nicio etapă. Începând cu anul acesta, până în 2020, ultimul Mare Tur al sezonului va avea parte de transmisiuni extinse pe Eurosport 1, iar publicul din România va urmări astfel minimum trei ore pe etapă din legendarul tur ciclist al Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite