Încă un puşti român la Juventus Torino! Răzvan Sava, remarcat în campania „Performanţa are viitor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Sava
Răzvan Sava

Răzvan Sava (foto dreapta), unul dintre remarcaţii primei ediţii a proiectului FRF-Gillette „Performanţa are viitor“, a semnat cu Juventus Torino.

Acesta a făcut parte din echipa câştigătoare a primului sezon „Performanţa are viitor”, proiectul de scouting rural organizat împreună cu Gillette, şi a mers împreună cu cei mai talentaţi copii remarcaţi la selecţiile din zonele rurale ale ţării într-un cantonament la baza de pregătire a clubului FC Barcelona.

Tânărul portar este un component de bază al naţionalei de juniori sub 17 ani, dar lipseşte de la cele două meciuri pe care selecţionata noastră le dispută pe 8 şi 10 august, în faţa Ciprului, pentru a finaliza ultimele detalii în urma mutării la Torino.

În cadrul grupării de juniorii a campioanei Italiei, Răzvan Sava va împărţi vestiarul cu un alt coleg de la reprezentativa Under 17, Radu Drăguşin, unul dintre căpitanii naţionalei de juniori. Fundaşul central a fost remarcat de scouterii lui Juventus, a dat probe la începutul anului, iar din această vară a fost transferat la Torino de la Regal Sport Bucureşti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite