Încă o mărturie cutremurătoare în cazul morţii lui Ekeng. „I-au făcut orice mai puţin reanimare. Ambulanţa mergea încet ca să nu strice gazonul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Ekeng a decedat
Patrick Ekeng a decedat

Patrick Ekeng a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator pe teren, la meciul Dinamo - Viitorul, dar cauza decesului său nu este deocamdată cunoscută.

Încă din prima clipă au ieşit însă la iveală o serie întreagă de bâlbâieli şi haos organizatoric, pornind de la intrarea cu întârziere a Ambulanţei şi până la faptul că jucătorul nu a fost resuscitat pe teren. Mijlocaşul spaniol al celor de la Viitorul, Pablo De Lucas, a vorbit în presa spaniolă despre tragedia din Ştefan cel Mare şi a zugrăvit exact haosul care a dominat în momentele de după această dramă.

 "Eram la un metru de Ekeng şi m-am gândit prima dată că s-a lovit de un adversar. Imediat mi-am dat seama că avea dificultăţi în a respira şi se uita în gol. Era inert, iar medicii i-au făcut de toate, mai puţin reanimare. Încercau să îi scoată limba, ca şi cum se sufoca, deşi era evident că nu aceasta era problema. Totul era absurd. Cu ambulanţa a fost alt spectacol. A durat trei minute până a venit. Se spune că mergea cu grijă, pentru a nu strica gazonul. Era ca şi cum Ekeng ar fi probleme la gleznă", a spus de Lucas pentru Marca.

pablo
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite