În Liga I e mai rău decât în fotbalul arab: primul antrenor a fost concediat în retur. Câte schimbări au fost până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost nevoie de doar două etape scurse în 2015 pentru ca un club să dea afară tehnicianul cu care a făcut pregătirea de iarnă.

Universitatea Cluj a deschis noul sezon de „decapitări“ pentru antrenorii din Liga I. „Şepcile roşii“ au pierdut în primele două runde din retur: 0-3 pe teren propriu cu ASA Târgu-Mureş şi 0-3 în deplasare cu Dinamo. În aceste condiţii, clujenii au ajuns pe locul 13, primul care duce în eşalonul secund, iar antrenorul George Ogăraru a fost eliberat din funcţie, după cum a anunţat stiridesport.ro. 

Ogăraru şi-a început mandatul în etapa a 7-a, atunci când l-a înlocuit pe Mihai Teja. Paradoxal, tocmai o înfrângere împotriva celor de la Dinamo, unde se află acum Teja, a pus capăt mandatului lui Ogăraru la Cluj. Cu fostul internaţional pe bancă, „U“ a bifat două victorii, patru egaluri şi şapte înfrângeri.

Laurenţiu Reghecampf are cele mai mari şanse pentru a-l înlocui pe Ogăraru la Universitatea Cluj, însă el are o problemă din cauza soţiei sale, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite