VIDEO Focus şi Habitat for Humanity au dat startul campaniei „Răspuns la dezastru“, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă Adevărul
FOTO: Arhivă Adevărul

Împreună, putem sprijini românii care au rămas fără un acoperiş deasupra capului din cauza inundaţiilor. Prima TV şi organizaţia Habitat for Humanity demarează o campanie de ajutorare pentru sinistraţi. Cu un simplu SMS, în valoare de 2 euro, ne poţi ajuta să le ridicăm casele luate de ape.

Fiecare dintre noi poate întinde o mână de ajutor celor care nu mai au un acoperiş deasupra capului. Necazul românilor care şi-au pierdut casele în ultimele zile ar trebui să ne facă mai buni, mai toleranţi, mai iubitori ai aproapelui.

Alătură-te campaniei organizate de Prima TV şi organizaţia non-profit Habitat for Humanity şi oferă familiilor fără adăpost şansa la o viaţă normală.

Donează 2 euro trimiţând un SMS la numărul 8825 şi poţi face un copil fericit. Banii donaţi vor ajunge la cei care au mare nevoie de ei în această perioadă.

Împreună, putem construi o lume în care toţi oamenii să poată locui decent. Întinde o mână de ajutor! Puţin de la tine, enorm pentru sinistraţi.

„Au pierdut tot în câteva minute. Se consideră norocoşi că au scăpat cu viată. Acum vor să se întoarcă acasă, însă nu mai au unde. Ajută-ne să le ridicăm casele înapoi. Cu un simplu SMS poţi ridica şi tu un perete. Cu mai multe SMS-uri o cameră întreagă! Răspunde dezastrului cu oamenie", îndeamnă Melania Medeleanu, prezentatoarea jurnalului Focus, de la Prima TV.

Focus şi Habitat for Humanity vă îndeamnă să fiţi buni. Un dezastru natural nu trebuie să aducă un chin în viaţa noastră!

Urmăriţi poveştile impresionante ale oamenilor care au pierdut tot, în cadrul jurnalului Focus, de la ora 18.00, la Prima TV.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite