Un medic de la Spitalul de Arşi din Capitală susţine că nu i-au fost plătite contribuţiile la sănătate şi pensii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Arsuri FOTO Adevărul
Spitalul de Arsuri FOTO Adevărul

Un medic de la Spitalul de Arşi din Capitală afirmă că nu i-a fost plătită contribuţia la pensii şi la sănătate. Doctorul Camelia Roiu, cea care a făcut publice imaginile cu viermi pe ceafa unui pacient internat la terapie intensivă, spune că spitalul nu i-a achitat contribuţiile de jumătate de an.

Camelia Roiu arată pe pagina sa de Facebook că oamenii din conducere i-ar fi spus că banii au fost folosiţi pentru plata furnizorilor.

„Ce faci cînd descoperi, întîmplător, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a plătit contribuţiile la sănătate şi pensii, din luna iulie. Din declaraţiile actualei directiuni am înţeles că aceşti bani au fost folosiţi pentru plata furnizorilor”, a scris Camelia Roiu pe contul său de socializare. 

„Mă tot intreb cum a fost posibil asa ceva la o instituţie a statului, în condiţiile în care privatii sint sancţionaţi imediat pentru acelasi lucru”, a mai spus aceasta. 

Spitalul ar fi avut datorii la ANAF

„Si ma mai intreb cum e posibil ca , acum o lună, spitalul sa figureze cu datorii pe site-ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru ca statul hoţ şi impotent s-a hotărît să şteargă iarăşi urmele marilor datornici”, a mai spus medicul.

„Mă mai intreb cum o sa fie in eventualitatea in care o sa ajung pe o targa, intr-un spital. O sa ma lase acolo, pentru ca nu sint asigurata, deşi mie mi s-au oprit banii din salariu. Si, în final, mă întreb cum e posibil sa te duci sa întrebi angajaţii Curţii de conturi, aflaţi în control in spital, unde poti verifica daca spitalul a plătit contribuţiile şi sa ti se raspunda ca,, nu intra in atribuţiile lor". Mă gîndesc că e noua politica a sistemului de sanatate si a statului falimentar”, a conchis Camelia Roiu. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite