Toţi se dezbină, românii se Unesc! Revoluţia română va fi Unirea cu Basarabia!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am văzut pe internet întrebări retorice despre momentul în care revoluţia mondială va ajunge în România. De fapt erau mai mult îndemnuri şi speranţe.

Dragi români, nu de situaţia din Egipt sau din Turcia avem noi nevoie. România pentru a avansa are nevoie de stabilitate deoarece calea cea mai bună de a distruge o muncă este prin revoluţie. De mai bine de 20 de ani învăţăm democraţia, nu e timpul ca acum să distrugem ceea ce cu greu noi construim de 20 de ani şi nu politicienii.

Aici va fi o cu totul altă revoluţie deoarece tinerii români nu şi-au propus să răstoarne guverne ci să unească ţări.

Voluntarii, activiştii din România, construiesc împreună, sătui de lipsa de reacţie a clasei politice şi a instituţiilor statului român, care de multe ori nu ne mai reprezintă. Pentru a fi un model dincolo de Prut noi avem nevoie de evenimente pozitive şi nu de revoluţii destabilizatoare care să ne împingă înapoi. Cred că e mai bine să se focalizăm energiile pe acest nou proiect naţional deoarece disiparea lor va face ca nici un obiectiv să fie atins.

Revoluţia română va fi una specială deoarece ea nu va dezbina ci va Uni.

Devine evident că fenomenele de stradă se amplifică peste tot în lume dar cele din România se grupează uşor dar sigur în jurul unei revoluţii a Onoarei de a fi Român.

Aceştia nu se luptă acum cu instituţii ci pentru a aduce trei milioane de români, aflaţi dincolo de Prut, acasă.

Guvernanţii cu siguranţă vor rezona la acest lucru şi se vor alătură fenomenului, astfel încât revoluţia română să fie una a Podurilor de Flori şi a înfrăţirii.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite