SONDAJ Cum se văd românii peste 100 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii vor circula în maşini electrice şi nu vor mai merge la magazin pentru că vor cumpăra online şi vor plăti cu monede virtuale. În schimb, se văd mergând în continuare la piaţă, făcând grătare, mâncând mici şi ieşind la terasă. De asemenea, ei cred că relaţiile de cuplu se vor forma prin reţelele de socializare, dar şi că şcoala temeinică se va face acasă, iar şcoala ca instituţie va deveni un mediu de socializare, arată un sondaj.

Mai  exact, sondajul intitulat  „România peste 100 de ani”, realizat de compania de consultanţă D&D Research, arată

că peste 100 de ani, românii nu se mai văd mai folosind smartphone-ul, pentru că acest gadget va dispărea, se văd circulând în maşini electrice sau autonome, nu se mai duc în magazine, pentru că vor cumpăra online şi vor plăti cu monede virtuale. În schimb, se văd mergând în continuare la piaţă, făcând grătare, mâncând mici şi ieşind la terasă.

Cu toate acestea, relaţiile de cuplu se vor forma mai mult prin intermediul reţelelor de socializare şi sunt convinşi că vor petrece mai mult timp în casă, cu familia.

Şcoala temeinică o vor face tot acasă, iar şcoala ca instituţie va deveni un fel de mediu de socializare. Într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, românii nu mai aşteaptă nimic din partea statului. Sunt convinşi că vor reuşi singuri, datorită tehnologiei şi tot prin tehnologie se văd câştigând un rol important în Europa, arată studiul citat de Digi 24.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite