Rafila: Toate evidenţele merg spre o înrăutăţire a indicatorilor legat de evoluţia pandemiei în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Toate evidenţele merg spre o înrăutăţire a
indicatorilor legat de evoluţia pandemiei în România”, a spus Alexandru Rafila  FOTO Iulian Birzoi
„Toate evidenţele merg spre o înrăutăţire a indicatorilor legat de evoluţia pandemiei în România”, a spus Alexandru Rafila  FOTO Iulian Birzoi

Medicul Alexandru Rafila consideră că toate evidenţele merg spre o înrăutăţire a indicatorilor care se referă la evoluţia pandemiei, mai puţin numărul de cazuri noi, care este pe un trend descendent, menţionând că restricţiile nu sunt productive pentru că lumea le va ocoli.

„Restricţiile, mai ales în această perioadă când încrederea în autorităţi nu cred că este la procente foarte înalte, cred că restricţiile nu sunt productive pentru că lumea va ocoli restricţiile, adică dacă oamenii sunt de vină în ghilimele că se testează acasă şi nu spun acest lucru, nu declară acest lucru, cred că o să existe şi un resentiment în ceea ce priveşte răspunsul oamenilor la anumite măsuri”, a declarat Alexandru Rafila, duminică, la Digi 24.

Deputatul PSD a precizat că în ultima perioadă s-a înregistrat o perioadă de bâlbe şi declaraţii contradictorii.

„Noi am asistat la o perioadă de bâlbe, de declaraţii contradictorii, nu stau să comentez, dar nu se poate să introduci această măsură a reducerii programului în magazine. După cinci zile vine domnul prim ministru că deja a scăzut incidenţa bolii după trei zile de aplicare a acestei măsuri şi ne anunţă că urmează ca măsura să fie ridicată înainte de Paşte pentru că atunci probabil circulaţia virusului nu este influenţată de această măsură. Sunt chestiuni care nu au fir logic”, a mai adăugat acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite