Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Rusalii la mare, la munte şi în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au veşti bune pentru cei care pleacă de acasă în minivacanţa de Rusalii. Atât la mare, cât şi la munte este aşteptată vreme caldă, temperaturile putând ajunge în unele zone şi la 30 de grade Celsius.

Pe litoral vremea va fi bună pentru plajă, spun meteorologii. 

Concret, vineri vor fi 19-20 de grade la constanţa, dar sâmbătă temperaturile vor urca până la 21 de grade. Duminică şi luni va fi ceva mai cald. 

"Se va încălzi în toată ţara. Sunt posibile valori de 30 de grade, în sudul ţării, şi în jur de 24 de grade, pe Litoral. Apa mării va avea 18 - 20 de grade. Iar vremea bună va continua şi săptămâna următoare", a explicat Mihai Timu, meteorolog ANM, pentru click.ro.

Şi la munte vremea va fi frumoasă. Dacă vineri cerul o să mai fie acoperit parţial de nori, sâmbătă, duminică şi luni va fi senin, spun specialiştii. La Braşov, de exemplu, temperaturile vor depăşi 20 de grade în perioada minivacanţei de Rusalii.

La Predeal va fi ceva mai rece, dar soarele va străluci pe cer în toată perioada de Rusalii. Astfel, sâmbătă temeraturile nu vor depăşi 20 de grade, duminică vor ajunge până la 21 de grade, iar luni vor atinge şi 23 de grade.

Bucureştenii vor avea şi ei parte de vreme frumoasă. Vineri, cerul va mai fi acoperit de nori până la prânz, iar temperaturile nu vor depăşi 23 de grade. Însă în următoarele zile, temperaturile încep să crească ajungând sâmbătă până la 25 de grade, duminică până la 28, iar luni mercurul din termometre va urca până la 29 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite