Primul târg de joburi destinat studenţilor şi absolvenţilor de la Transporturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii şi absolvenţii de la Facultatea de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti sunt aşteptaţi în perioada 8 – 9 noiembrie la târgul JobTransport, un eveniment de recrutare la care vor participa angajatori de top din domeniu, susţin organizatorii.

„Primul târg destinat studenţilor şi absolvenţilor de la Transporturi va fi un câştig atât pentru angajatori, cât şi pentru candidaţi. Pe de o parte, tinerii vor avea şansa să aplice pentru un job în domeniul pentru care s-au pregătit, iar pe de altă parte, angajatorii vor avea de unde să selecteze candidaţii doriţi”, a declarat Felicia Niculae, manager de proiect.

Concret, la JobTransport, aflat la prima ediţie, candidaţii vor putea aplica pentru joburi precum „logistic engineer”, „logistic officer”, „agent transport”, „coordonator transport”, „coordonator zonal”, „analist calitate”, „coordonator depozit”, „project manager la departamentul operaţional”, „consilier vânzări piese auto”, „operator comercial identificare piese auto”, „inginer producţie”, „referent expediţii”.

La eveniment participă numeroase companii din domeniile transportului şi logisticii şi conexe cu acestea. Printre ele se numără TTS Group, DSV Solutions, Elite, DPD, Mailman, Sameday Courier, Transferoviar Grup, DB Schenker, Wim Bosman, Gefco, KLG Europe, Kuehne+Nagel, Goodyear, Thales, Dynamic Human Resources, 4Career. 

Totodată, la târg vor participa şi Ministerul Transporturilor, Registrul Auto Român şi Metrorex.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite