Peste 4.000 de locuri de muncă la târgul Angajatori de Top Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii absolvenţi şi profesioniştii la început de carieră au la dispoziţie peste 4.000 de locuri de muncă la târgul Angajatori de Top Bucureşti unde, spre deosebire de ediţiile anterioare, candidaţii vor avea şansa să partcipe la un interviu de angajare chiar în zilele evenimentului.

Concret, cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot vizita evenimentul în perioada 23-24 octombrie, la Sala Palatului, unde pot aplica la peste 4000 de oportunităţi şi programe de internship, deschise în cele 100 de companii. În plus, participanţii pot interacţiona cu unii dintre cei mai doriţi angajatori, la ediţia din Bucureşti fiind prezente companii din domenii multiple, care recrutează candidaţi din toată ţara, dar care oferă şi programe internaţionale de carieră. 

Organizatorii susţin că 50% dintre joburi sunt dedicate candidaţilor entry-level, 28% sunt poziţii middle-level, în timp ce 18% sunt poziţii senior-level pentru profesioniştii cu peste 5-7 ani experienţă, iar 5% dintre poziţii sunt programe de internship&trainee adresate studenţilor sau absolvenţilor aflaţi la început de carieră.  

Oportunităţi de carieră internaţionale

„Oportunităţi interesante îi aşteaptă inclusiv pe cei care îşi doresc o carieră la nivel internaţional sau care vor să facă o schimbare şi vor să se dezvolte profesional într-un mediu cultural diferit. Aproximativ 39% dintre angajatori pun la dispoziţie poziţii internaţionale, fie că acestea sunt pe o durată limitată de timp sau permanente”, se arată într-un comunicat de presă. 

În ceea ce priveşte departamentele în cadrul cărora există poziţii disponibile, cele mai multe oportunităţi de carieră se regăsesc în IT/tehnic şi inginerie. Peste 18% dintre joburile deschise sunt în aceste departamente. În plus, cei care se află în căutarea unui job la Angajatori de TOP Bucureşti au posibilitatea să aplice la poziţiile deschise în departamente precum:  Financiar&Contabilitate, Relaţii Clienţii, Vânzări, Achiziţii, Marketing, Administrativ, Taxe&Audit, R&D, Juridic, Logistică, Producţie, Inginerie.

Unde au loc recrutările 

Chiar dacă evenimentul se desfăşoară în Bucureşti, companiile prezente caută candidaţi din toată ţara, unele dintre acestea oferind pachete de relocare pentru viitorii angajaţi.  Câteva dintre oraşele unde companiile fac recrutări sunt: Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Ploieşti, Piteşti Deva, Piatra Neamţ, Arad.

Accesul la târg se desfăşoară pe baza CV-ului Barcode. Pentru a facilita procesul de recrutare şi modalitatea de aplicare la joburile de la târg, a fost introdus conceptul de CV Barcode. Candidaţii trebuie să îşi facă un cont pe platforma www.hipo.ro, în cazul în care nu au deja unul, unde să completeze datele personale şi experienţa de muncă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite