Articol publicitar

Panouri Radiante Dragus vs. Panouri Radiante Ecosun

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
panouri radiante

Panourile radiante cu infraroşu din titlu reprezintă brand-urile de top din piaţa românească, fiecare dintre ele remarcându-se prin caracteristici cu totul speciale. Cert este că cele două tipuri de panouri radiante cu infraroşu reprezintă mărci de încredere, cu eficienţă ridicată şi durată mare de funcţionare.

Dacă vrei să faci comparaţie de preţ între cele două brand-uri accesează site-ul: www.panouri-radiante-infrarosii.ro, Pe acest site gaseşti ambele tipuri de panouri radiante cu infraroşu, precum şi un numar de contact, la care poţi solicita informaţii suplimentare.

Despre Panourile Radiante Dragus

Panourile radiante DRAGUS sunt panouri radiante cu infraroşu de producţie autohtonă, cu un raport calitate-preţ extrem de bun.

Ca şi celelalte tipuri de panouri radiante cu infraroşu, panourile radiante DRAGUS lucrează pe principiul încălzirii în infraroşu, având un consum de energie scăzut. Datorită principiului special de funcţionare, panourile radiante DRAGUS crează o temperatură ambientală plăcută, uniformă în întreaga încăpere.

Panourile radiante DRAGUS, conform afirmaţiei producătorului, sunt singurele panouri radiante cu infraroşu a căror putere absorbită scade cu 20% dupa aproximativ 5-10 minute de la punerea în funcţiune a aparatului, după atingerea temperaturii de lucru de 85-90 grade Celsius pe suprafaţă, la modelele de 300w, 600w si 900w, respectiv de 100-110 grade Celsius, la celelalte modele, randamentul rămânând constant.

Datorită randamentului mare al panourilor radiante DRAGUS şi datorită distribuţiei uniforme a radieţiei în încăpere, se obţine o reducere semnificativă a consumului de energie electrică, comparativ cu sistemele clasice de încălzire.

panouri radiante

Panouri Radiante Dragus – Garanţie

Utilizatorii panourilor radiante DRAGUS beneficiază de o garanţie de 5 ani.

Pentru mai multe detalii despre panourile radiante Dragus, dimensionare, costuri, ia legătura cu un specialist. Un specialist în panouri radiante cu infraroşu gaseşti aici: panouri-radiante-infrarosii.ro.

Panouri Radiante Ecosun

Panourile radiante ECOSUN reprezintă rezultatul a 20 de ani de cercetare al grupului multinaţional FENIX, leader-ul european în sisteme electrice de încălzire.

Energia radiată de un corp încălzit este direct proporţional cu suprafaţa sa. Panourile ECOSUN se disting prin suprafaţa granulară (tehnologie TERMOCRYSTAL™), care măreşte suprafaţa activă de ~2,5 ori, oferind implicit o putere radiantă superioară.

Elementul activ al Panourilor Radiante Ecosun este produs in U.K., iar ansamblarea este realizată în CEHIA, rezultând un produs de înaltă calitate, cu eficienţă ridicată şi durată mare de funcţionare, calitatea sa fiind recunoscută şi apreciată pe piaţa vest-europeană.

Exemplu de sistem de încălzire cu panouri radiante ECOSUN U, pentru un apartament cu o suprafaţa de 55 mp:

Puterea instalată se calculeaza în funcţie de pierderile termice ale incintei şi dimensiunile spaţiului.

În general puterea variaza între 30-40W/mc.

55mp * 2,5m = 137,5m3 * 35W/mc=4812,5W

panouri radiante

Panouri Radiante Ecosun U, consum de energie

În funcţie de puterea instalată, izolaţia termică a spaţiului, temperatura interioară /exterioară şi de frecvenţa de recirculare a aerului spre exterior, consumul de energie electrică poate varia intre 15– 20kW/mp/Luna.

Panouri Radiante Ecosun – GARANŢIE

Panourile Radiante Ecosun vin cu o garanţie de 5 ani, supunându-se normelor CE, fiind produse integral în CEHIA de catre grupul de firme FENIX, cu o tradiţie de peste 20 de ani pe piaţa de încălzire radiantă din Europa.

Pentru mai multe detalii despre Panourile Radiante Ecosun, dimensionare, costuri, ia legătura cu specialiştii de la panouri-radiante-infrarosii.ro.

Pentru informaţii suplimentare despre încălzirea cu panouri radiante cu infraroşu recomandăm acest articol: http://www.chibzuintza.ro/incalzire-panouri-radiante-infrarosu/

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite