FOTO Mic dicţionar ilustrat de tâmpenie.Ro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am primit această serie de fotografii pe care cred că e bine să le vedeţi. Fac parte din realitatea noastră de fiecare zi, cea despre care fie că nu vrem să vorbim, fie alegem s-o ignorăm. Asta nu face ca lucrurile să se schimbe, deoarece realitatea asta merge voios mai departe, trăieşte viguroasă şi nepăsătoare precum buruienile.

Poate ar trebui şi tratată ca atare. Este o parte dementă a României contemporane. Nu ştiu cât de reprezentativă sau importantă. Ea însă există cu siguranţă şi parcă tinde să se extindă în indiferenţa noastră balcanică tradiţională. Cum vi se pare?

Mie indicatorul de curbă la dreapta pus lângă drumul care o ia la stânga mi se pare a avea o semnificaţie care, dincolo de hazul evident, poate avea o relevanţă istorică, la fel de relevantă pentru morala politică a naţiunii fiind şi sinceritatea absolută a afişului candidatului ecologist cu angajamentul său de a fura mai puţin decât ceilalţi sau legitimaţiile de transport pentru pensionari, garantat valabile atâta timp cât există primarul X. Tristă, cumplit de tristă Românie lăsată cumva să se prăbuşească în sine.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite