Articol publicitar

„Mi-e poftă să fac bine“ împreună cu Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Mi-e poftă să fac bine” continuă şi anul acesta în toate restaurantele McDonald’s în perioada 14 – 20 noiembrie. În acest an, cauza pentru care lupta Fundaţia este construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Până în prezent, peste 15.000 de familii au fost primite în “Casele departe de casă” Ronald McDonald din Bucureşti şi Timişoara. Casele construite prin intermediul Fundatiei oferă cazare gratuită şi toate condiţiile necesare părinţilor ai căror copii sunt internaţi în spitale pentru tratamente pe termen lung. Pe toată durata tratamentului părinţii sunt aproape de copii, pentru a le oferi toată susţinerea şi dragostea.

Elena, mama Sarei, 6 ani, Casa Ronald McDonald Bucureşti:

Mă numesc Elena şi de aproape 3 ani vin cu fiica mea la recuperare. Mulţumim că ajutaţi atâtea suflete să nu îşi trăiască copilăria într-un spital.”

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” derulată în perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s donează Fundaţiei Ronald McDonald câte un leu din preţul fiecărui Big Mac sau McChicken (sandviş sau meniu) vândut.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajaţi şi prieteni ai McDonald’s devin purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susţine cauza Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald.

Despre Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înfiinţată în 1998 şi este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 15.000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, începând cu anul 2013 Fundaţia este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:

Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu

Prof. Univ. Dr. Mărgit Şerban, directorul secţiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Ţurcanu

Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă

Dna. Amalia Nastase, personalitate publică

Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s in România

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite