Harta penitenciarelor din România: care sunt cele mai aglomerate şi câţi bani sunt cheltuiţi cu deţinuţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harta penitenciarelor din România / Captură wall-street.ro
Harta penitenciarelor din România / Captură wall-street.ro

Scandalurile de corupţie din ultimul an au invadat mediul politic şi cel de afaceri, multe personaje cunoscute fiind trimise la închisoare în ultimul an.

Nume precum Elena Udrea, Relu Fenechiu si Cristi Borcea au adus in spatiul public discutii despre conditiile de detentie din penitenciare. wall-street.ro iti prezinta harta penitenciarelor, alaturi de o analiza a situatiei privind bugetul public si drepturile detinutilor.

In timp ce politicieni precum Elena Udrea si Relu Fenechiu s-au plans fie de faptul ca au avut o "baie infecta", ca nu au avut acces la foehn sau de WC-ul turcesc, unul din greii fotbalului, Cristi Borcea, ar fi beneficiat de tratament preferential in inchisoare, asa cum a aratat o ancheta realizata la Poarta Alba. In spatele gratiilor din cele mai multe inchisori, detinutii stau inghesuiti, mananca putin si traiesc laolalta cu plosnitele si mananca de 4 lei pe zi.

În harta interactivă de pe wall-street.ro puteţi vedea care sunt cele mai aglomerate penitenciare din ţară (sunt 9 cu peste 1.000 de deţinuţi), dar şi distribuţia lor după profil.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite