Cod galben de ceaţă în Dobrogea şi pe A2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cod galben de ceaţă pentru Dobrogea FOTO Adevărul
Cod galben de ceaţă pentru Dobrogea FOTO Adevărul

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de scurtă durată, valabilă pentru Dobrogea, inclusiv pentru autostrada A2.

Concret, între orele 07.00 - 10.00, se va semnala ceaţă care determină vizibilitate redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

De altfel, în perioada 24 martie, ora 14 şi 25 martie, ora 22, meteorologii au emis o informare privind instabilitatea atmosferică ce se va accentua treptat în majoritatea zonelor, începând din vest. 

„Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil grindină. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 l/mp. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în a doua parte a zilei de luni, 24 martie în regiunile din jumătatea vestică, apoi se vor manifesta local şi temporar în centrul, sudul şi estul teritoriului”, notează specialiştii ANM. 

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Vremea până la sfârşitul lunii: temperaturi cu 12 grade mai mari decât cele normale ale perioadei

În această săptămână vom avea parte de temperaturi chiar şi cu 12 grade mai ridicate decât normalul perioadei. Până la sfârşitul lunii, însă, valorile termice se vor apropia de cele normale ale perioadei. Specialiştii anunţă că în 17 - 19 martie şi 24 - 27 martie cresc şansele de precipitaţii.

METEO Vremea se mai răceşte în aprilie, iar în mai vom avea parte de ploi

În luna aprilie vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât în martie. Specialiştii anunţă că luna mai va fi una mai ploioasă în cea mai mare parte a ţării. De asemenea, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) a precizat că în această vară, în unele zone, s-ar putea instala seceta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite