Articol publicitar

Cersanit – lansează proiectul de renovare a băilor din şcolile publice româneşti

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Cersanit se implică activ în renovarea băilor din şcolile publice româneşti. Cersanit a demarat pe 29 martie proiectul „Cersanit trece baia pe curat. La şcoală, ca acasă!”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, proiect prin care se urmăreşte renovarea băilor din şcolile publice româneşti.

Campania se va desfăşura în perioada Aprilie - August 2018, când Cersanit va dona 1% din valoarea produselor vândute pentru renovarea băilor din şcolile publice româneşti. În campanie participă toate produsele Cersanit comercializate în toate magazinele partenere de pe teritoriul României.

advert

Conform unui document emis de Ministerul Educaţiei Naţionale în 2017, 30% din şcolile publice româneşti nu au baie în interior, fiind afectaţi peste 230.000 de elevi. Campania, iniţiată de Cersanit, vine în sprijinul acestor elevi şi îşi propune ca un număr cât mai mare de băi să fie renovate şi aduse la standardele de igienă şi confort pe care ar trebui să le deţină.

„Fiecare produs pe care cineva îl va cumpăra în România în perioada aprilie - august înseamnă 1% pe care noi îl vom colecta într-un buget de renovare. Bugetul pentru renovare depinde de volumul de vânzări”, a spus managerul de marketing pe Europa de Sud la Cersanit România, Alina Mureşan.

Mesajul campaniei „Cersanit trece baia pe curat. La şcoală, ca acasă!”, susţinut de Liana Stanciu, promotorul acestei campanii, va fi comunicat în radio, tv, online şi în magazinele partenere.

Cersanit este o marcă înregistrată a grupului multinaţional CERSANIT GROUP din Polonia. În România, are o prezenţă constantă din 2006, cu peste 34 colecţii de obiecte sanitare, mobilier şi căzi de baie şi peste 500 de colecţii de plăci ceramice. În ultimii ani, marca Cersanit a fost premiată în Polonia, cu distincţia Superbrand, la categoria renovări şi decoraţiuni interioare.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite