Cei mai talentaţi 250 de tineri români participă joi şi vineri la Top Talents România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai talentaţi 250 de tineri români participă joi şi vineri la o nouă ediţie a Top Talents, un eveniment care le dă posibilitatea studenţilor, masteranzilor sau doctoranzilor din domenii precum marketing, vânzări sau automatică să interacţioneze cu reprezentanţi ai unor companii de top de la noi.

Cei 250 de tineri au fost selectaţi pe sprânceană de organizatori, care au primit nu mai puţin de 1.800 de aplicaţii din care au fost nevoiţi să-i aleagă pe cei mai buni, după ce au răspuns unui set de teste care evaluează abilităţile numerice şi logice.

„Pentru cele două zile ale evenimentului Top Talents România 2015 au fost selectaţi tineri care au obţinut rezultate academice remarcabile, s-au implicat în activităţi extracurriculare şi în organizaţii studenţeşti sau detin experienţa internaţională. După eveniment există şanse foarte mari să primească oferte de internship şi oportunităţi de carieră din partea companiilor prezente”, a explicat Delia Moreanu, organizator.

Tinerii au luat parte, pe 14 şi 15 mai, la o serie de conferinţe, workshopuri şi simulări de business, printre speaker numărându-se atât specialişti în recrutare cât şi şefi de companii multinaţionale.

„Partenerii noştri vor să vadă care este potenţialul tinerilor finalişti, un mare câştig e şi faptul că ulterior vor face parte dintr-un grup dedicat lor pentru a interacţiona mai uşor unii cu ceilalţi. Cei selectaţi par foarte încântaţi de ceea ce se întâmplă aici, au un schimb productiv de idei”, a mai spus organizatorul.

Şase companii multinaţionale, care investesc în dezvoltarea tinerilor cu potenţial, au fost prezente la ediţia din 2015 a Top Talents România, la care înscrierea a fost gratuită, pe baza completării CV-ului în baza de date a hipo.ro, a conchis Moreanu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite