Articol publicitar

„Ajută animalele din adăposturi să-şi găsească o familie!”, o campanie de ajutorare a animalelor din adăposturi derulată de Mars Romania,  pentru al treilea an consecutiv

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
animalefaraadapost

În contextul creşterii numărului de animale fără stăpîn şi al resurselor limitate de care dispun asociaţiile pentru protecţia animalelor, campania “Ajută animalele din adăposturi să-şi găsească o familie” şi-a propus să ofere un răspuns concret unor probleme reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi şi numărul tot mai scăzut al adopţiilor din adăposturi.

Pedigree® şi Whiskas®, în parteneriat cu Asociaţia GIA - Group Initiative for Animals au derulat proiectul în perioada 16 septembrie - 17 noiembrie 2013, propunându-şi ca anul acesta să doneze până la 120,000 de portii de mâncare animalelor fără stăpân.

Cumpărând orice produs PEDIGREE sau WHISKAS participant la campanie, orice persoană responsabilă şi iubitoare de animale a putut participa la acest demers de într-ajutorare, deoarece Mars a oferit animalelor din adăposturi 2% din volumul vânzărilor acestora -  120.000 de porţii de mâncare, cu 20% mai mult decât în anul anterior.

Activitatea a început în 2011, având ca rezultat o donaţie de 23 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 80.000 de porţii de mâncare.  Anul trecut au fost donate 27 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 100.000 de porţii de mâncare pentru mai mult de 5.500 de căţei şi pisici aflati in 20 adăposturi din România.

                  

pedigree

“Pedigree® şi Whiskas® şi-au propus să ajute animalele fără stăpân din adăposturi, donându-le hrană de calitate, pentru o nutriţie adecvată. O alimentaţie completă şi echilibrată ajută la menţinerea sănătaţii, vitalităţii şi aspectului fizic plăcut. Astfel, Pedigree® şi Whiskas® dau o mână de ajutor câinilor şi pisicilor din adăposturi pentru a le mări şansele să îşi găsească o familie iubitoare care să îi adopte," a declarat Anca Muşat, Marketing Director Petcare Mars.

"Continuăm pentru al treilea an consecutiv campania iniţiată de Pedigree® şi Whiskas®, o campanie ce are ca obiectiv într-ajutorarea animăluţelor din adăposturi prin îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a acestora şi implicit la creşterea şanselor de a-şi găsi o familie. În urma campaniei de anul trecut, adăposturile partenere beneficiare au reuşit să dea spre adopţie o treime din animale. Fiecare dintre noi poate ajuta alăturându-se campaniei, donând o porţie de hrană unui animal din adăposturi," a declarat Daniela Stoica preşedinte GIA.

Adăposturile spre care vor pleca donaţiile sunt partenere ale Asociaţiei GIA şi se regăsesc în regulamentul campaniei, disponibil pe www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro.

Vizitează-ne şi la https://www.facebook.com/pages/Pedigree-Romania/396131993777620

****

Despre MARS România

Mars Romania este o divizie a Mars Incorporated şi în acelaşi timp un pilon important al companiei în regiunea Europei Centrale şi de Est.Prezentă pe piaţa locală încă din 1994, compania a cunoscut în ultimii ani una din cele mai accelerate dezvoltări din rândul companiilor FMCG de pe piaţa europeană.Mars Incorporated - cu sediul în McLean, Virginia, S.U.A - este o companie deţinută de familia Mars, înfiinţată în 1911,ce înregistrează venituri anuale de peste 30 miliarde USD. Mars Incorporated este unul dintre cei mai mari producători de alimente din lume, incluzând:

● Cea mai mare companie de dulciuri din lume (după achiziţionarea Wm. Wrigley Jr. Company în 2008), cu mărci care valorează miliarde de dolari, precum M&M’S®, SNICKERS®, DOVE ®, MARS ®, EXTRA ® şi ORBIT ®.

● Cea mai mare companie de produse pentru animale de companie din lume, cu mărci de miliarde de dolari precum PEDIGREE®, ROYAL CANIN® şi WHISKAS ®.

● 70 000 angajaţi care lucrează în peste 300 locaţii, incluzând peste 130 fabrici din aproximativ 75 ţări din întreaga lume

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite