Adriana Nica, managerul interimar al Spitalului Universitar, a devenit titularul postului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Adriana Nica, managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), a devenit titularul postului după ce a promovat concursul cu media 9,45, rezultatul fiind validat marţi de Consiliul de administraţie al SUUB.

Adriana Elena Nica, şef de lucrări la Univeristatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, a susţinut, în 15 iulie, concursul pentru ocuparea postului de manager, pe care l-a promovat cu media 9,45.

Potrivit metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului, Consiliul de Administraţie urma să-l valideze, lucru pe care l-a făcut marţi. Rezoluţia Consiliului de Administraţie va fi trimisă la Ministerul Sănătăţii, iar ministrul de resort Florian Bodog va semna ordinul prin care medicul Adriana Elena Nica va fi numit în funcţia de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Adriana Nica este şef de lucrări la Univeristatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti şi şeful secţiei ATI 2 din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

Nica a fost numită manager interimar în 1 februarie 2017 prin ordin al ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, întrucât unitatea sanitară era condusă de directorul medical.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite