Victor Ponta, despre refuzul lui Nistor de a fi adjunctul şefului DNA: „Mi-a comunicat acest lucru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a confirmat, joi seara, într-o intervenţie telefonică la România TV, că actualul şef interimar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Călin Nistor, i-a refuzat propunerea de a fi adjunctul şefului DNA.

„Am vorbit cu domnia sa şi după câteva ore mi-a comunicat acest lucru, dar eu sper să nu fie un refuz definitiv, alţi procurori din DNA să îşi dorească să conducă structurile din DNA, pentru că altfel este ciudat să mă acuzi că nu vreau să numesc pe nimeni de la DNA şi în acelaşi timp să mă refuzi“, a spus Ponta.

Anterior, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, întrebat dacă ştie de intenţia procurorului Nistor de a se retrage şi a nu accepta propunerea, Ponta a precizat: „Sigur că o cunosc“.

„Îmi este foarte clar că ceea ce a declarat domnul Morar în urmă cu câteva zile la o televiziune şi anume că am control pe procurori e o realitate pentru că pe de o parte sunt acuzat de domnul Morar şi Macovei - grupul cu care de fapt mă lupt acum - că nu vreau să propun procurori de la DNA, pe de altă parte, atunci când propun procuri de la DNA, aceştia nu pot să accepte. 

Poate în felul acesta înţelegeţi de fapt cât de mare e ipocrizia domnului Morar şi a doamnei Macovei“, a afirmat premierul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite