Victor Ponta continuă atacurile asupra lui Dragnea şi după europarlamentare: A îngropat PSD şi ALDE; noi o să pornim reconstruţia pe zona de centru-stânga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat la finalul alegerilor europarlamentare că electoratul român a trimis un mesaj „foarte clar pentru PSD” şi că atât timp cât Liviu Dragnea va rămâna la conducerea partidului, acesta va îngropa atât PSD cât şi ALDE.

„E clar că toată societatea românească vrea o schimbare. Noi suntem cei care am înţeles mai repede că domnul Dragnea ducea România într-o prăpastie. Vreau să vă reamintesc că PSD, în 2014, tot Corina Creţu pe primul loc, cu mine, am luat 37% din voturi şi PNL 14%. Acum iată că s-au schimbat lucrurile acestea. Faptul că Dragnea nu le-a înţeles şi clica lui de indivizi este doar un mesaj foarte clar pentru tot electoratul de centru şi de centru-stânga din România", a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Fostul premier a mai declarat că Liviu Dragnea a „îngropat” PSD şi că îngroapă şi ALDE, felicitând apoi PNL şi USR pentru rezultatele din campanie.

„Dragnea a îngropat PSD, a îngropat ALDE, sper ca noi să scăpăm şi să facem peste 5% şi să fim cei care pornim reconstrucţia pe zona de centru-stânga. Pe zona de centru-dreapta - PNL, USR, vreau să îi felicit pentru rezultate şi pentru campanie. Pe zona de centru-stânga, PSD e îngropat şi cât va rămâne cu Dragnea se va duce doar în jos. ALDE - aţi văzut ce s-a întâmplat doar prin asocierea cu Dragnea şi cu PSD. Noi trebuia în această campanie să ne distanţăm şi mai tare, să nu mai spună lumea: sunteţi tot PSD-işti, vă întoarceţi la PSD. Cred că de acolo am pierdut multe voturi şi de acum încolo vom avea grijă să le recuperăm”, a conchis Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite