Victor Paul Dobre: E posibil să depunem amendamente la legea descentralizării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PNL Victor Paul Dobre FOTO Mediafax
Deputatul PNL Victor Paul Dobre FOTO Mediafax

Parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la legea descentralizării, potrivit deputatului PNL Victor Paul Dobre.

Fostul ministru delegat pentru Administraţie a declarat, pentru Radio France Internationale, că, în ce priveşte proiectul descentralizării, “întotdeauna e loc de propuneri de îmbunătăţire”.

“În ce mă priveşte, mă gândeam că poate structuri de tipul Palatul Copiilor sau cluburile elevilor să rămână la nivelul consiliilor locale şi nu la consiliile judeţene, adică nu se pune în discuţie problema descentralizării, ci nivelul la care ar putea merge”, a explicat Dobre.

În condiţiile în care PDL a anunţat că va contesta legea descentralizării la Curtea Constituţională, Dobre a declarat că speră ca legea să nu fie blocată. “Nu văd motive să fie blocată. Probabil va exista un anumit inconvenient de timing, dar va fi depăşit”, a mai spus el.

Amendamentele la legea descentralizării pot fi depuse până astăzi, la ora 15.00.  Marţi, Guvernul îşi va asuma răspunderea pe această lege, în Parlament. 

Materiale pe aceeaşi temă:

Descentralizarea, derulată pe „repede înainte“. Ce dovedeşte exemplul polonez invocat de Liviu Dragnea

Un monstru: legea descentralizării a lui Liviu Dragnea

Guvernul a adoptat legea descentralizării. Proiectul va fi prezentat marţi în Parlament

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite