UNPR participă la a patra ediţie a Forumului la nivel înalt al partidelor politice China-Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neculai Onţanu va conduce delegaţia progresiştilor
Neculai Onţanu va conduce delegaţia progresiştilor

O delegaţie a UNPR, condusă de secretarul general, Neculai Onţanu, şi secretarul general adjunct, Nicolae Dumitru, va participa, în perioada 22-23 aprilie 2013, la lucrările Forumului la nivel înalt al partidelor politice China-Europa, care va avea loc în oraşul Suzhou din Republica Populară Chineză.


Invitaţia a venit în urma oficializării relaţiilor dintre UNPR şi Partidul Comunist Chinez, în 2011, la Beijing. Tema principală a dezbaterilor celei de-a patra ediţii a Forumului este Promovarea reciproc avantajoasă de noi oportunităţi în relaţia China-Europa.

În cadrul Forumului se vor desfăşura o serie de dezbateri pe teme de interes pentru raporturile dintre China şi Europa, respectiv dintre China şi România:

-Dezvoltarea colaborării mutuale dintre China şi Europa;

-Rolul dezvoltării paşnice a Chinei şi cooperarea diplomatică dintre China şi Europa în domeniul afacerilor externe;

-Noile obiective de dezvoltare chineză şi fundamentele cooperării între China şi Europa.

-Dezbaterile vor cuprinde şi o sesiune dedicată dialogului dintre China şi Europa din perspectiva tinerilor lideri.

„Succesul economic înregistrat de Republica Populară Chineză reprezintă un reper şi o sursă importantă de oportunităţi pentru cooperarea economică între Europa şi China. În cadrul întâlnirilor cu înalţii oficiali chinezi, delegaţia UNPR va susţine întărirea legăturilor dintre China şi România prin atragerea de investiţii chineze în ţara noastră şi stimularea exportului de produse româneşti pe piaţa chineză“, arată comunicatul UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite