Udrea: „PDL nu reuşeşte să spargă bariera mediatică şi să-şi prezinte acţiunile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a făcut declaraţii vineri la Sfântu Gheorghe
Elena Udrea a făcut declaraţii vineri la Sfântu Gheorghe

Deputatul PDL Elena Udrea susţine că PDL nu reuşeşte, din punctul de vedere al comunicării, să desfăşoare acţiunile specifice opoziţiei în aşa fel încât să "spargă bariera mediatică", iar comunicarea ineficientă poate duce la rezultate electorale slabe.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că PDL lucrează în opoziţie, are o viziune despre educaţie, regionalizare, sănătate, muncă etc. dar formaţiunea nu prezintă interes în faţa presei, transmite Mediafax.

"Colegii muncesc, se străduiesc, dar acum noi nu suntem foarte atractivi pentru presă. Eu am atras atenţia la un moment dat, atunci când a fost competiţia internă, că este foarte important ca atunci când ai mesaje din opoziţie să reuşeşti să atragi atenţia presei. Fără a capta atenţia presei şi fără a fi atractiv pentru mass-media rişti ca toate bunele tale intenţii şi tot efortul tău să rămână în interior şi aşa nimeni nu află de munca ta?“, a spus deputatul PDL.

Potrivit Elenei Udrea, PDL a trăit o experienţă "extrem de frustrantă", la guvernare. "Am guvernat ţara bine, cum s-a putut în condiţii de criză, dar ce s-a văzut, ce am reuşit să comunicăm a generat dezastrul de la alegerile locale şi parlamentare. O comunicare ineficientă, indiferent de cât de mult efort depui în realitate, poate să te ducă la rezultate electorale proaste, iar de acest aspect ar trebui să aibă grijă partidul", a afirmat Udrea.

Aceasta a precizat că nu critică partidul, ci vrea doar să spună că există acţiuni de opoziţie, însă PDL nu reuşeşte, din punctul de vedere al comunicării, să le facă în aşa fel încât să spargă bariera mediatică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite