Elena Udrea: „Noua conducere trebuie să oprească plecările din partid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea nu a candidat pentru nicio funcţie de  conducere în PDL FOTO Mediafax
Elena Udrea nu a candidat pentru nicio funcţie de  conducere în PDL FOTO Mediafax

Deputatul PDL Elena Udrea a spus, înainte de a vota noii prim-vicepreşedinţi ai PDL, că viitoarea conducere a partidului va trebui sã-şi asume printre obiectivele principale atât stoparea plecãrilor din partid, cât şi intrarea la guvernare în 2016.

”Sunt de zece ori mai puţini oameni (delegaţi la CNC - n.r.), deşi sunt mai multe funcţii, deci, va fi mai uşor. Sper cã va fi mai uşoarã şi numãrãtoarea şi nu vor mai fi niciun fel de contestaţii”, a spus Udrea, cu trimitere la problemele de la Congresul PDL, atunci când au fost suspiciuni cu privire la corectitudinea numărării voturilor.

“Cred cã prezenţa noastrã aici, a celor care am susþinut moţiunea Noul PDL. O Nouã Românie, aratã dorinţa noastrã de unitate a partidului într-un moment în care încã mai pleacã colegi din PDL cãtre PNL. Deci, speranţa este cã noua conducere a partidului care se va alege astãzi, în ultima etapã, va face posibilã aceastã unitate şi sã reuşeascã sã opreascã plecãrile din partid.Nu suntem nici atât de mulţi, nici atât de puternici sã ne permitem sã ne plece oamenii la PNL sau în altã parte. Trebuie sã fie unul din obiectivele pe care noua conducere trebuie sã şi le asume, la fel cum, desigur, trebuie sã-şi asume şi intrarea la guvernare din 2016, dupã câştigarea alegerilor”, a declarat Udrea.

Elena Udrea a reiterat că nu va face opoziţie în interiorul partidului şi a pledat pentru un PDL unit.

”Nu ne-am pus problema unui raport de forþe în BPN, pentru cã dacã am fi vrut sã continuãm o disidenţã în partid sau sã ne luptãm în cadrul partidului, atunci nu candidam. Rãmâneam în afara BPN-ului ţi fãceam ce s-a fãcut în 2011, când la nivelul susţinãtorilor domnului Vasile Blaga nu au dorit sã intre în BPN. Noi am decis ca aceia care vor dori sã participe la alegerile pentru BPN sã fie susţinuţi, aşa cum îi susþinem şi pe alţii care nu au fost susţinãtorii moţiunii mele, dar care credem noi cã meritã sã fie în conducerea partidului şi ne strãduim sã rãmânem o echipã unitã, nu sã facem opoziţie în interiorul partidului”, a conchis Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite