Turcescu, despre răspunsul dat SUA de către Dragnea şi Tăriceanu: Eu n-am luat act, măh, nemernicilor, cu „neplăcută surprindere“ de comunicatul SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu
Robert Turcescu

Deputatul PMP Robert Turcescu a criticat răspunsul dat de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu Departamentului de Stat al SUA, în numele Parlamentului României.

„Dragnea şi Tăriceanu au dat un comunicat comun care începe cu «Parlamentul României a luat act cu neplăcută surprindere de comunicatul emis în data de 27 noiembrie 2017 de către Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justiţiei...». Păi, mah, nemernicilor, şi eu, şi alţi colegi facem parte din Parlamentul României şi n-am luat act, mah, nemernicilor, cu «neplăcută surprindere» de acest comunicat! Dar am luat act cu furie şi cu greaţă de toate mizeriile pe care le puneţi la cale de atâta amar de timp. Du-te Dragnea, du-te invirtindu-te!“, a scris Robert Turcescu pe Facebook. 

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, au dat publicităţii un comunicat în care susţin că ”Parlamentul României a luat act cu neplăcută surprindere de comunicatul emis în data de 27 noiembrie 2017 de către Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justiţiei”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite