Turcan, după adoptarea proiectului de modificare a Codului de procedură penală: Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii şi criminalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat luni seară, după votul dat de plenul Camerei Deputaţilor proiectului PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedură penală, că vor fi greu de evaluat consecinţele, fiind „create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii“.

„De la Ordonanţa 13 din februarie 2017 până acum, vreme de 1 an şi jumătate, românii au fost amăgiţi şi minţiţi de toţi reprezentanţii PSD şi ALDE, o coaliţie unită de hoţie şi de preocuparea comună pentru salvarea hoţilor. Tot noaptea, tot prin abuz şi lipsă de dezbatere. Este o coaliţie toxică pentru România! Este o zi extem de tristă pentru România. Consecinţele vor fi greu de evaluat. Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii", a afirmat Raluca Turcan, dup[ vot.

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedură penală a fost votat, luni seară, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, după mai multe ore de dezbateri. PNL şi USR au anunţat că vor ataca legea la Curtea Constituţională.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite