Băsescu: „Ar trebui să merg la Roşia Montană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la plecarea de la serbarea de la Ţebea, că ar trebui să meargă la Roşia Montană.


„Cred că ar trebui să merg la Roşia Montană“, a răspuns preşedintele Băsescu, întrebat unde va merge după ce va pleca de la serbarea de la Ţebea.

Preşedintele Traian Băsescu a participat duminică la festivitatea dedicată lui Avram Iancu, la Ţebea, judeţul Hunedoara. Preşedintele Traian Băsescu a depus o coroană la mormântul lui Avram Iancu, moment în care din mulţime s-au auzit huiduieli. „Demisia“ şi „Jos Băsescu“ au fost mesajele care au răsunat la Ţebea. După depunerea de coroane, şeful statului a plecat către târgul anual care are loc în apropiere de Complexul Istoric.

După depunerea de coroane, preşedintele a mers la târgul anual din Ţebea, organizat în apropietrea mormântului lui Avram Iancu. Şeful statului a avut un moment de relaxare într-unul din corturile amenajate, alături de liderii democrat-liberali, Vasile Blaga şi Cătătlin Predoiu.

Un număr de 22 de mineri aflaţi în galeria Cătălina-Monuleşti de la Roşia Montană se află în a cincea zi de proteste. Ei au declarat în repetate rânduri că nu vor renunţa până când nu vor discuta cu liderii grupurilor parlamentare sau cu reprezentanţi ai Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite