Tăriceanu bagă zâzania în coaliţie pe tema suspendării lui Iohannis: Există numeroşi membri din PSD care au rezerve, ca să nu spun mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, referitor la suspendarea lui Klaus Iohannis, că partidul său nu şi-a schimbat opinia, adică nu susţine un asemenea demers. Mai mult, şeful ALDE menţionează că mai mulţi parlamentari ai PSD au rezerve.

„L-am auzit pe domnul Dragnea în urmă cu 10 zile, o săptămână, evocând, în trecere, acest subiect. Departamentul de comunicare al ALDE a avut o poziţie atunci, nu a apărut nimic nou care să ne oblige să avem altă poziţie. Din câte ştiu UDMR nu subscrie, există numeroşi membri din PSD care au rezerve, ca să nu spun mai mult. Cred că trebuie o evaluare înainte şi apoi luăm o decizie“, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liviu Dragnea a susţinut pe 21 august, la Antena 3, că îşi doreşte suspendarea preşedintelui Iohannis, însă vrea să vadă şi ce spune Călin Popescu Tăriceanu. „Dacă vrem să-l suspendăm, îl suspendăm, pur şi simplu. Eu aş vrea. Să vedem ce spune şi domnul Tăriceanu”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite